„Az, amiben nem hiszek”

Ebben a bejegyzésben Hokn írja ki magából helyenként keserű gondolatait a szerelemről. Az élet egyik legvitatottabb érzése a szerelem. Sok ember még sose volt, a másik fel többször is vagy legalábbis azt hitte. De mi is a szerelem valójában. Azt senki sem tudja pontosan.

Van olyan eset, amikor csak az egyik fél érez, van amikor a másik. Elvétve mindkét fél.

Mint férfi nekem az lenne a legjobb, ha tudnám, hogy viszont szeretnek, ami egy biztos alapot jelentene. Kicsit elegem van abból, hogy 1-2 hétig minden jól megy azt hirtelen fordulat és már nem is kellek. A sok csalódás közepette rájöttem, hogy csak akkor szabad megnyílni, ha a csaj a kezdeményezőbb. Mert akkor legalább már az ő oldalán van egy kis érzelem és nagyobb a valószínűsége, annak hogy nem két hét után jön a kraft.
Ekkor is fenn áll még a veszély. Szerelmes vagyok beléd, de a körülmények áldozata lettem. Hát igen nekem kijutott ebből is. Sajnos egy lánynak kétszer is hagytam ezt. Csapdába estem, a saját lelkem és naivitásom csapdájába. Meggyőztem magam, hogy kétszer nem következhet be ugyanaz, most erősebb vagyok. Erősebb is voltam, nem vártam meg a magyarázatot, a rizsát. Egyből utat mutattam, sajnos ezt nem tehettem meg volna személyesen, mert az ok, ami a kapcsolat végét jelentette az a távolság volt.
Ezek után még ahhoz is gyáva voltam, hogy közeledjek egy csinos lányhoz, helyette iwiw-en írtam neki. A reakciója felemás volt, találkozni nem akart, de azt írta, hogy a következő tesi órám (mivel csak akkor találkozunk) ott lesz.
Ezek a nők, mindig ők mondják ki a döntő szavakat, még ha a mi szánkból jön is ki. A szerelembe sose hittem, lehet a baj velem van, de ez egy olyan szó, amit még kimondani se szeretek. Legközelebb már leírni se fogom, hanem helyette csak hivatkozok rá – „az, amiben nem hiszek”.

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

4 hozzászólás

 1. érdekes bejegyzés

  pont a napokban néztem meg a Ha eljön Joe Black című filmet – nagy igazságot mondott el a szerelemről, de nekem már régóta nem volt villámcsapás és lehet már fel se ismerném….

  Szerelem, ez az én szerelmem

  Válasz
 2. Villám csapás csak fiatal korban van-e… 😀
  Én most nagyon szerelmes vok, de ez pár hónap alatt alakult ki. Öregszünk vazze…

  Válasz
 3. bocs egybe: villámcsapás

  Válasz
 4. Tudod Hinky, ez nem mindig így van.
  Nem feltétlen a nőké a döntőszó…(sajnos)
  A csalódásokkal meg nagyon kell vigyázni, mert az egész életedet meghatározhatja, és abból amit írtál, vagyis inkább ahogyan írtad, eléggé össze vagy törve…
  Ez azért is rossz, mert ha majd jön egy olyan lány, aki télleg szeretne téged, nehogy visszautasítsd csalódásoktól félve.
  De lánytól ne várj első lépést!
  Ezt nőként mondom neked tanácsként. Mert akkor a lánynak az jön le h neked ő nem fontos, nem lépsz, nem is harcolnál érte…nemcsak most, később se!
  Hidd el ez így van. És ha egy lány mégis kezdeményez, vagy csak egynek kellesz a sok közül(ami szintén csalódás lesz) vagy már annyira szeret, h nem tudja kivárni míg lépsz. De ha már annyira szeret akkor már hamarabb is észreveszed az érzelmeid, és hogy van esélyed, tehát lépsz te!
  Remélem érted mire akarok kilyukadni…
  Persze ez csak mint már mondtam tanács, nem akarlak utasítgatni meg ilyesmi.
  Nem minden lány olyan beállítottságú mint én.
  Én meg csak (mint mindenki) magamból indultam ki.

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest