Szerelmes történet…

Volt egyszer egy lány Emili, aki kollégista volt 17 évesen megismerkedett látásból egy kollégiumtársával Mattel aki 2 ével fiatalabb nála akkor alig beszéltek Matt kiiratkozott a kollégiumból nem látták egymás annak ellenére, hogy egy útvonalon laknak. 
Aztán ismerkedésük után 2évre megint találkoztak és nekiálltak beszélgetni a buszon, amikor véletlenül egy busszal mentek hazafelé pár hét elteltével megint egy busszal mentek haza és akkor bemutatta az egyik haverját, Leót aki, épen egy társaságba volt Mattel. 
Emilinek nagyon tetszett Leó. Emili, amikor leszállt a buszról azon tűnődött, hogy tudná megszerezni magának Leot? Akkor elkérte Mattöl elérhetőségét. Találkoztak rá pár napra egy parkba egy hétig minden nap, találkoztak minden napra más és más programot találtak ki egymásnak romantikus filmbe illő pillanatokat, szereztek pl.: fagyizás, pizzázás, sétálás lakatlan helyen, erdőkbe, mezőkön, réten, városi séták stb. aztán elkezdtek néha-néha veszekedni aztán egyre sűrűbben, de a lány még mindig szereti Leót. 
Leó azt mondja ö is, szereti Emilit, de nagyon csúnyán viselkedett Emilivel, mert ha mérges, ideges volt a lányra akkor azt szokta mondani neki, hogy hadják a kapcsolatot és nem számit neki, ha szakítanak. A lány csak panaszkodott Mattnek, de egyszer Matt azt mondta Emilinek, hogy ne beszéljen a kapcsolatáról, mert neki fáj hallani, hogy a Emili csak szenved a kapcsolatba. Nem értette Emili, miért? 
Addig nem hagyta békén, amíg nem indokolta meg Matt. Matt elmondta, hogy szereti Emilit. Emili gondolkodni szeretett volna, mert nem tudta mit is tegyen, mert számára sem volt közömbös Matt, de Leot szerette nagyon. Emili időt kért Mattöl és Matt azt mondta válaszolta neki, hogy nem vár ö vagy Leó. Emili Leót választotta de, akkor Matt mindig olyan busszal menthaza, hogy akaratlanul is összetalálkoztak a lánnyal és a lány mindig előre ült Matt, pedig a busz végébe. 
Emili nagyon el volt keseredve, mert szerette mind a két srácot nem tudott választani köztük. Úgy döntött nem folytatja ezt így tovább 2 hónapig minden nap csak sírt Emili, mert nem tudott belenyugodni, hogy elveszette, akit nagyon szeret. 
Megint beszélt Mattel, hogy legalább, csak amíg nem tud dönteni, beszéljenek, mert így nem bírja Emili. Leónak ez nem tetszet, de a lány így nem sírt minden nap, amiről a párja Leó sohasem tudott. Emili elhatározta, hogy nem mondja el Leónak, de választani fog kettőjük közül. És az alapján fogja eldőlni melyik, szereti jobban, és melyik figyel rá jobban, ki veszi észre, ha bánatos, ki adja meg neki azt, amire szüksége van, ki az, aki úgy szereti, hogy nem öli meg közben a lány, azaz szabad útjára engedi, had szárnyaljon, és ha visszajön valakihez, akkor ö szerette volna nem, pedig az akaratosabbat.
Pár hónap múlva nagyon érdekesen alakultak a dolgok, mert Leó nagyon csúnyán viselkedet továbbra is Emilivel és Emili nem látta, rajta hogy szeretné. Ezért inkább ara gondolt nem szomorkodik, és nem alítja le érzéseit és szakítót Leóval. (ha talán változtat Leó nem így alakul, ha mondjuk odafigyelt, volna, mi esik rosszul Emilinek, lehet nem így történt, volna)
 
1 évvel később:
Emili ki tudta mondani, hogy Mattet szereti igazából, mert Leóval való kapcsolata nem ment semmire így a szomorkodás helyet, elgondolkodott és belevágott Mattel egy kapcsolatba, ami már tart 2 éve és egyikőjük sem bánta meg a kitartást, mert az igaz szerelem győz!
Címkék: pár | szerelem | szeretet

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

3 hozzászólás

 1. ez borzalmas volt, már megbocsáss.. mintha egy 10 éves gyerek írta volna.

  Válasz
 2. Szerintem egy értelmes tízéves gyerek tized annyi helyesírási hibával írta volna le. Persze nem feltétlenül a szerző a hibás, lehet, hogy tőle ennyi telik. Aki viszont közre adta – hacsak nem elrettentésül -, Ő már körültekintőbb lehetett volna. Nem kellene még lejjebb süllyeszteni anyanyelvünk színvonalát.

  Válasz
  • A posztot az egyik olvasónk küldte be és úgy döntöttünk, hogy változtatás nélkül közöljük le. Ha ma küldték volna be, akkor biztos teljesen átírjuk a sztorit, DE akkor még a mennyiség a minőség előtt járt.

   Köszönjük a kommentet.

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

 • Az érzés = szerelem ?
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
   Barátommal most már egy hónapja , hogy szakitottunk , jóbban mondva ö velem az indok az volt , hogy elköltözik és keveset lát , én amondo vagyok , hogy a szerelemben se a távolság se az idö nem […]
 • Találkozás Prágában
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
  Első levelünkben Krucee meséli el megismerkedését párjával, akivel egy véletlen “egybeesés” hozta össze. Mikre nem képes egy porcelán váza! […]
 • Kosztolányi Dezső – Elégia
  Kategória: Szerelmes VERS
  Mint zenekarokban a klarinétok legélesebb hangjai, melyek túlrikoltanak mindent, úgy szól az én kétségbeesésem. Ki mondja, hogy rövid az élet? Hosszú az, nagyon hosszú, ki-nem-várható utazás, egyik […]

Pin It on Pinterest