Féltékeny vagyok …

Féltékeny vagyok az esőre, ami a bőrödre hullik, mert sokkal közelebb jár ahhoz, ahova én valaha is érhettem.vagyok az esőre, ami a bőrödre hullik, mert sokkal közelebb jár ahhoz, ahova én valaha is érhettem.
Féltékeny vagyok az esőre…
Féltékeny vagyok a szélre, ami áthullámzik a ruháidon, közelebb jár az árnyékodnál is, oh féltékeny vagyok a szélre…
A legjobbat kívántam neked abból, amit valaha ez a világ adhat, és elmondtam neked, mikor eldobtál, hogy nincs mit megbocsájtanom!!!
De mindig azt reméltem, hittem, hogy visszajössz majd, és azt mondod, minden amire leltél, csak szívfájdalom és szenvedés volt…
Nehéz azt mondanom, de féltékeny vagyok arra, hogy boldog vagy nélkülem!!!
Féltékeny vagyok az éjszakára, amiket nem tölthetek veled és azon gondolkodom ki mellett fekszel épp, oh féltékeny vagyok a szerelemre!!!
A legjobbat kívántam neked abból, amit valaha ez a világ adhat, és elmondtam neked, mikor elhagytál, hogy nincs mit megbocsájtanom!!!
Ahogy süllyedek a homokban, nézem, ahogy kicsúszol a kezeim közül, oh ahogyan egy másik napon meghalok, mert csak szüntelenül sírok a mosolyom mögött!!!

Szerző: My everything

Kategória: Szerelmes VERS

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

1 hozzászólás

  1. Ez a vers Sweet szerzeménye my everything illúzió című történetére…

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest