Az érzés = szerelem ?

Az érzés = szerelem ?
 Barátommal most már egy hónapja , hogy szakitottunk , jóbban mondva ö velem az indok az volt , hogy elköltözik és keveset lát , én amondo vagyok , hogy a szerelemben se a távolság se az idö nem számit , de ö ezzel nem igy volt .
Eltelt egy hónap , egyre jobban éreztem , hogy hiányzik , mire közölte , hogy elköltözik hónap végén , na akkor éreztem úgy , hogy itt a vég , tudni kell h nagyon szeretem még mindig a fiút.
Mikor bejelntette, hogy elköltözik , nemtudom mien meg indulásból de msnen leirtam neki , hogy szeretem, erre közölte : Hogy az szar mert én nem , nem elég , hogy bunko és szemét volt de még mindig szeretem, egy másik lánynak lehordott elég rendesen és csak azért , hogy imponáljon neki .
de szeretem ez az érzés , nem akar múlni , de talán ha hosszu évek múlva látom , vagy találkozunk csak nevetűnk ezen az egészen és elmondhatom : Már nem vagyok szomorú mert tudom , ez igaz szerelem volt (:

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

TÁMOGASS MINKET

Szeretnénk, ha professzionális szolgáltatást tudnánk nyújtani nektek, de erre sajnos nincs lehetőségünk. Így jutott eszünkben, hogy tőletek kérünk segítséget. Létrehoztunk a Patreon.com-on a saját fiókunkat, ahol már havi 1$-os csomaggal támogathatsz minket.

Kattints a linkre és nézd meg milyen csomagokat találtunk ki a leendő támogatóink számára: TÁMOGATLAK TITEKET

Kiemelt bejegyzések

Kövess minket!