Szerelmes történet: Barát halála!

12.
Barát halála!
Álmaim férfija egy szőke lány karjaiban ücsörgött. Nem tudom ilyenkor mit lehet írni ami kellően kifejezi az érzéseket, nem akarom nyálasra venni a figurát, de a szívem szakadt meg a szó szoros értelmében. Milán kedves rögtön a segítségemre sietett. Nem tudom hogy véletlenül vagy direkt, de odajött és felkért táncolni. Ez kapóra jött, hogy eltereljem a gondolataimat róluk. A fejemben kavarogtak a gondolatok. Vajon ki ez a lány? Meddig marad? Mit akar tőle a Robi? Egyáltalán hogy került ide? Táncpartnerem próbált kedveskedni, bíztatott, ne is foglalkozz velük, stb. de nem ment a dolog. Ahogy töprengtem enyhe szorítást éreztem ami erősödött.
-Milán mi az? Engedj el.
Ahogy megfordultam megláttam a szorítás okát. A fiú akit szeretek egy másik lányt csókolt. Sírástól remegve csak ennyit tudtam kinyögni:
-Milán vigyél ki innen!!
-Ne foglalkozz velük.
Nem volt erőm, átkaroltam és zokogva megkértem vigyen ki innen. Az ajtóban Anna utolért, megkaptam a kabátom és elrohantam. Barátnőm utánam rohant, de a küszöbön megállítottam. Elővettem a képet, amit neki szántam és egy Gyűlölöm! Kiáltás mellett darabokra téptem. (életem legnagyobb hibája). Elrohantam. Egyedül akartam lenni, fuldokoltam a sírástól és a köhögéstől, szédültem fájt a szívem. Soha előtte nem éreztem ezt a fajta fájdalmat, nem lelki, hanem fizikai fájdalom a szívtájékon. Valami szorított és szúrt. Hogy tehette ezt velem. Pontosan tudta hogy szeretem, miért nem volt tekintettel rám? Legalább ne előttem csinálja, vagy mondja meg hogy felejtsem el és ne játsszon velem. Csörgött a telefonom, Anna hívott:
-Hol vagy?
-Nem tudom a Lajta parton.
-Mi a baj?
-Gyűlöm, Anna miért csinálta ezt?
-odamenjek?
-Ne egyedül akarok lenni. Rosszul vagyok.
-Odaküldöm Milánt.
Leraktam. Nem akartam hogy így lássanak, de rosszul voltam. Ahogy ott guggoltam a parton a szemem sarkából láttam Milánt közeledni. Minden elsötétült. Mikor magamhoz tértem Milán nyugtatott, átölelt, próbálta elterelni a gondolataimat, nem sikerült.
-Milán mi történt azt hittem hogy minden jól alakul, reménykedtem hogy szeret és nem csak úgy mondja.
-Nem tudom ezt én sem értem, én is azt hittem hogy ti össze fogtok jönni.
-Annyira szeretem és ő ezt pontosan tudja, annyiszor mondta nekem hogy ő is szeret, miért pont előttem csinálja ezt?
-Nem tudom lehet hogy csak ki akarja próbálni.
-Nem tudod hogy áll a Robi a nőkkel? Mindenki azt mondja hogy csak határozatlan, szerintem meg egyáltalán nem az csak szórakozik. Méghogy ő érzékeny, szerinte én mi vagyok?
-Hát  azt tudom hogy volt már egyszer egy csajjal, de azon kívül nem tudok semmit.
-Lehetséges hogy azon kívül még nem volt lánnyal?
-Passz. Miért?
-Hát mert az sok mindenre magyarázatot adna.
-Mire?
-Nem lényeges.
Címkék:

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Zelk Zoltán - Én téged tudlakZelk Zoltán – Én téged tudlak
    Kategória: Szerelmes VERS
    Nem rejtőzhetsz el már előlem, nem menekülhetsz; fogva tartalak. Rab vagy. S megalvadt bánatomban már csak rabságod vigasztalhat. S hogy még gonosznak sem kell lennem, ha futni vágysz, én futni […]
  • Szerelem gyerekfejjel
    Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
    Négy éves lehettem talán, amikor összeismerkedtem Ádámmal. Emlékszem, hogy a két kertet elválasztó drótkerítésen keresztül átnyúlva megfogtuk egymás kezét, és beszélgettünk, a semmiről, mindenről, […]
  • Disco, tánc, szerelem
    Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
    Következő levelünkben Flowi írja le megismerkedését barátjával. Még hogy Discoban nem lehet ismerkedni? Hát itt egy példa az ellenkezőjére […]

Pin It on Pinterest