Hogyha tetszik nekem egy fiú de nem szeretném még magamnak se bevallani …

” Hogyha tetszik nekem egy fiú de nem szeretném még magamnak se bevallani de van egy fiú akinek én tetszek de nekem nem tetszik az a fiú de nagyon szeretem barátként. Mit csináljak? Mondjam el pl a barátnőmnek hogy tetszik nekem az a fiú és tegyen valamit érte vagy próbáljam meg azzal akinek én tetszem? “

Azzal a fiúval, aki neked nem tetszik, DE te tetszel neki legyél korrekt és mond el ezt neki. Ha ezt megteszed, akkor ő is tovább tud lépni és neked sem kell olyan köröket futni, aminek nem lesz eredménye.
Azt a fiút, aki tetszik neked sem lenne célszerű úgy elengedned, hogy ő nem tudja, hogy tetszik neked. Ebbe a folyamatba bevonhatod a barátnődet is, DE sokkal egyszerűbb lenne, ha te magad intéznéd. Beszélj a fiúval vagy adj neki olyan jeleket, amit érteni fog és kezdeményez majd.

Segíthetünk?

Kérdezz bátran!
Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

TÁMOGASS MINKET

Szeretnénk, ha professzionális szolgáltatást tudnánk nyújtani nektek, de erre sajnos nincs lehetőségünk. Így jutott eszünkben, hogy tőletek kérünk segítséget. Létrehoztunk a Patreon.com-on a saját fiókunkat, ahol már havi 1$-os csomaggal támogathatsz minket.

Kattints a linkre és nézd meg milyen csomagokat találtunk ki a leendő támogatóink számára: TÁMOGATLAK TITEKET

Kiemelt bejegyzések

Kövess minket!