Ti mikor estek egymásnak?

Tudtad? Egy amerikai társkereső weboldal kutatásából az derült ki, hogy a párok többsége nagy valószínűséggel egymásnak esik szombat este 10:24 körül.

Mire lehet használni egy társkereső oldalt?

Ahogy a bevezetőben is olvashattad, a párok átlagosan 10:24 körül esnek egymásnak, ami a mi olvasatunkban azt jelenti, hogy akár 1-2 órával előbb is vagy később is. Ennyi erővel most mi is azt mondhatnánk, hogy délelőtt 9:12 körül esnek egymásnak az emberek..

Miért írtuk meg mégis ezt a cikket?

Azért, hogy felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy mennyire egyszerűen elhitetnek velünk a kutatások egy-egy tényt vagy ténynek látszó valamit. Biztos nem rossz szándék vezérli őket, de az eredményeik sok esetben kellemetlen szituációkhoz vezethetnek. Tegyük fel, hogy a férj még az irodában van egy kolléganővel, a feleség meg éppen egy könyvklubban van. Mi tesznek ebben az esetben? Élnek a lehetősséggel? Esetleg nem törődnek a statisztikával úgyis havonta egyszer fekszenek le? 

Ti mikor estek egymásnak?

Mi tudjuk, amikor jól esik – és most nem arra a rossz rendőr viccre gondoltunk. A statisztika bullshit és erre a kémia tojik a legjobban.

Milyen társkereső az ahol ilyen egyértelmű eredmény jön ki?

A sok kapcsolatot kereső embertől ezt megkérdezni se nem etikus. se nem logikus, mert hacsak nincsenek olyan barátaik, akik extrákkal járnak, akkor a válasz a nem szeretkezek.

Kategória: Tudtad?

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest