Szerelmes SMS-ek TOP10

1. Szerelem a legszebb érzés, mely két szivet összeköt!Szerelem nélkül nincs élet,szeress hát kérlek, hogy én is éljek! Hisz az én szerelmem tart életben téged!

2. Veled az éj gyorsan múlna el, de nélküled minden perc örökkévalóság!

3. Jó reggelt szerelmem, újabb gyönyörü nap számomra, mert szerethetlek.

4. A szerelem olyan mint a fa; magától növekszik, mély gyökereket ereszt egész valónkba, és néha tovább zöldül a szív romjain!

5. Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek Téged ennyi az egész!

6. Két csillag ragyog az égen, Egyek õk már nagyon régen, Szeretlek, suttogják váltig, Egyik te vagy, én a másik.

7. Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy órát ölelj, míg megsúgom, kívánlak. Csak egy napot adj, hogy meg tudjam mutatni, mit jelent forrón, őszintén szeretni.

8. Nemrég valami történt velem, a legcsodálatosabb dolog, egy álom amelyik valóra vált, azon a napon, amikor megszólitottál és megismertelek.

9. Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszemben vagy. Te vagy a reménységem csillaga, s e csillag nélkül sötét az éjszaka.

10. Ha el merném mondani, amit most gondolok, megtudnád, hogy rólad álmodom. Ha el merném mondani, amit most érzek, megtudnád, hogy mennyire szeretlek.

Kategória: Szerelmes TOP10

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

 • Idézetek, szerelem…
  Kategória: Szerelmes IDÉZET
  „Keresek egy tökéletes párnát. Azt hiszem, valahol a tied mellett van.” (Ashleigh Billiant) „Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” (Rámakrishna) „A jó asszony az ura […]
 • …egy lány aki hitt az örök szerelemben…
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
  Mi a fontosabb? Szerelem vagy a barátság? Kinek van joga hozzá, hogy eldöntse? Kinek van joga megakadályozni, ha egy barátság komolyabbra fordul? A következő történetben senkisem akadályoz meg […]
 • Az érzés = szerelem ?
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
   Barátommal most már egy hónapja , hogy szakitottunk , jóbban mondva ö velem az indok az volt , hogy elköltözik és keveset lát , én amondo vagyok , hogy a szerelemben se a távolság se az idö nem […]

Pin It on Pinterest