Minority Safepack – MI VAGYUNK A MILLIÓ!

[SZPONZORÁLT TARTALOM] A kezdeményezés lényege, hogy európai uniós állampolgárként jogod és lehetőséged van közvetlenül beleszólni az Unió működésébe. Ezt hívják Európai Polgári Kezdeményezésnek, ennek lényege, hogy egy adott ügyben uniós aláírásba foghat a kezdeményező. Az aláírás sikerességének feltétele, hogy a 28 tagállamban legalább 7 országból össze kell gyűlnie 1 millió aláírásnak és akkor az Európai Bizottság érdemben foglalkozik a kérdéssel.

Ilyen kezdeményez a Minority Safepack európai polgári kezdeményezés is, amelynek célja, hogy az Európában élő mintegy 50 millió valamely nemzeti vagy kulturális kisebbséghez tartozó polgár jogait és kultúrájának és nyelvének ápolását az Európai Unió megvédje. Mindenhez az Unió biztosítson minden anyagi és jogi támogatást a kisebbségek számára.

Hasznos linkek:

A következő videók alkotják a kampány fő vonalát.

Van egy perced? Egyetlen perc alatt hatással lehetsz akár 60 millió ember életére Európában! Légy aktív állampolgár és támogasd aláírásoddal a Minority Safepack kezdeményezését!


Minden aláírást és megosztást előre is köszönünk.

#RákócziSzövetség #Szponzorálttartalom #msp #höok #mivagyunkamillio #minoritysafepack

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest