szeretem – nem szeretem – az idő és a szerelem – ki ő? – ki vagyok én? mit akarunk ?

1. fejezet

Magamról

Az életem az elmúlt 1 évben hosszú lenne leírni, gáz volt, de egy sorsdöntő NEM szócska után végre helyre jött. Megszabadultam a Neótól, (az exem, nem lényeges. Már meg ne sértődj Neó, de a könyv nem rólad szól), és végre egyedül voltam. Egy beszélgetés rádöbbentett, addig nem kezdhetek új kapcsolatba, amíg a Gábort szeretem, márpedig szeretem. Legalábbis januárban még szerettem. De aztán valami történt

2. fejezet

Ki is ő?

Megszokott dolog, hogy Annával bulizunk úgy kb. minden nap. Anna egyébként magas, csinos (bár ezt magának soha nem fogja beismerni) akaratos nagyszájú csajszi és az élete úgy nagyjából pasimentes! Nem inkább csak kapcsolatmentes. Szóval Annával bulizni mentünk aznap is. Egy valamit kihagytam Anna jellemzéséből. Azt, hogy ha készülődik, az általában éjfélig tart. Ellentétben velem, aki 30 perc alatt elkészül, ha akar! Hozzá tenném, hogy az elmúlt időszakban mindenki egy bizonyos Robiról mesélt nekem. Állítólag sokszor volt benn az egyetemen, sőt tiszteletbeli egyetemista, bár én még sose láttam korábban. De már maga az a tudat idegesített vele kapcsolatban, hogy Nótika egyből lecsapott rá (E lány személye lényegtelen). Úgy voltam vele, ha összejönnek, a srácnak egy csepp esze sem lehet. Szóval ott tartottam, hogy Kulacs buli! Ott volt Robi, a fiú, akit mindenki emlegetett. Velem szemben ült, óvatosan megnéztem magamnak. Pár megállapítás:
 • A füleivel repülhetne.
 • Emós (felvágom az ereimet, világfájdalom stb…)  
 • Egyáltalán nem az esetem.
 • Nagyon vékony.
Ültem a padon, magam elé bámulva és azon töprengtem Annával táncolni kéne menni. Valaki leült mellém. A hangjából úgy ítéltem, hogy az Emós kölök az. Egy csajról beszélgettünk, és itt kiegészíteném a megállapításaimat:
 • Abszolút töketlen.
De volt legalább egy közös téma, amit hozzátenném nem kis meglepetésemre, kivesézhettünk. Elég, ha annyit mondok: Argentin szappanoperák? (No comment!) Lassan véget ért az este, és elindultunk haza. A társaság:

Milán: Azon egyetemisták közé tartozik, aki a hét  mind a 7 napján IHB-partit rendez!  Mindennapi megélhetését a Pókerre alapozza, (hozzátenném Robit is így ismerte meg), és bizony sokak számára fájóan őszinte (bár én így szeretem)!  Szeretetét ugyanis gyakorta úgy fejezi ki, hogy jobb ha az édesanyám nem hallja!

Anna: Őt már ismeritek,

Laci: Hát őróla nem is tudom mit írjak. Elég annyit tudni, hogy elég furcsa eset, oly ritka példánya a tanulóknak, aki az egyetem hírnevét nem lefelé, hanem fölfelé emeli.

Én : Én én vagyok és pont. És végül de nem utolsó sorban
Robi: mondjam még hogy ki ő?

Véget ért az este, irány haza. Megérkeztünk  Bolyai kollégiumba(Otthon, mocskos otthon), és azon kaptam magam, hogy hőn áhított szabadságomat felrúgva egy pasival osztom meg a szobámat. Miután úgy döntöttem barátilag nem szexelek vele nem erőltette a témát, aludtunk. Ő volt Milán (aki esetleg nem jött rá). Később (egészen pontosan 7 hónap múlva) megtudtam e két kedves férfiú rajtam akarta bemutatni, hogy ők igen is férfiak, és azon ment a vita, ki legyen az a szerencsés, aki nekem is bebizonyíthatja mennyire rátermett a libidója.
 Folytatás következik
Készítette: Szegletes Bernadett & Horváth Róbert
Címkék:

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

 • Szerelmes történet: Az utolsó! (csók)
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
  Most már kezdem unni, hogy minden fejezetet úgy kezdek, hogy egy újabb buli. Ti nem unjátok még? Mindegy ez is úgy kezdődik és kész. Csakhogy ez most egy kicsit más. Ez az utolsó buli, leszámítva az […]
 • Metal Heart
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
  Gyűlnek olvasóink, mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi levél, melyben Csömény egy rockmaraton élményeit vázolja. Írásában burkolt társadalomkritika is fellelhető, így csak erős idegzetűeknek […]
 • Szerelmes történet…
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
  Volt egyszer egy lány Emili, aki kollégista volt 17 évesen megismerkedett látásból egy kollégiumtársával Mattel aki 2 ével fiatalabb nála akkor alig beszéltek Matt kiiratkozott a kollégiumból nem […]

Pin It on Pinterest