2017 legnépszerűbb bejegyzései – TOP10

A következő cikkbe összegyűjtöttük nektek 2017 legnépszerűbb bejegyzéseit. Kellemes időtöltést.

SZERELEM A MÚLTBÓL

A kellemes kora nyári délután, a belvárosi kávéházak teraszai szinte zsúfolásig megteltek. A mikrofonokból kiszűrődő halk zene, a kanalak vidám csörgése és a vendégek gondtalan fecsegése egy hamis harmóniában olvadt össze. Közvetlenül az utca melletti asztalnál két divatosan öltözött, fiatal nő ült. Egy szőke és egy barna. Látszatra nagy egyetértésben, élénken csevegtek, de valójában nem egymásra figyeltek, nem egymás szavait hallgatták. Nem voltak igaz barátok, pedig azt hitték. A másik csupán puszta kellék volt számukra, az idő kellemesebb eltöltéséhez.

SZERELMES TÖRTÉNET: A DÖNTÉS!

Az esti buli már nem csak tudat, ott ültünk Kicsibe, és bár jó kedvem volt, forrt bennem a düh. Persze az a jóleső düh. Szar az, amikor félbehagyják a mondanivalót, ami téged felettébb érdekel. Hát velem ezt merészelte tenni a tag. Azt hittem megölöm. Csak úgy odadobta nekem, hogy kérdezzem Annát! Persze, hogy rohantam és kérdeztem. Anna azonban egy laza „kérdezd a Robit” mondattal visszairányított a Robihoz. Kezdtem úgy érezni, hogy egy ping-pong játszma kelős közepébe csöppentem és én vagyok a labda. És pattogtam ide-oda.

NAPI EGY CSÓK EREDMÉNYE + 5 ÉV: URAIM REGGELI CSÓKCSATÁRA FELKÉSZÜLNI

Tudtad? Átlagosan öt évvel élnek hosszabb életet azok a férfiak, akik minden reggel megcsókolják feleségüket, mint azon társaik, akik ezt nem teszik.

A SZÜLETÉSNAPI CSODA NEM TART ÖRÖKKÉ

Mindenkivel előfordulhatott már, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt tervezte. Van, amikor pozitív és van, amikor negatív fordulat következik be. Ez a kapcsolat egy pozitív fordulattal indult és egy negatívval zárult – keretbe foglalva a történetet. Kicsit néha már közhelygyűjteménynek érzem magam.

NYÁR VÉGI FELLÁNGOLÁS – EGY GYÖNYÖRŰ EMLÉK MARGÓJÁRA

A sors keze vezet minket? Nem hinném, mert eddig a legtöbb párkapcsolati döntésemben semmilyen logikus vagy szabályos vagy irányított elemet nem láttam. Nem volt és szerintem nem is lesz két olyan ismerkedésem, amelyik egy picit is hasonlít egymásra. (helyszín persze lehet azonos.)

BARÁTSÁG, SZERELEM

Egy újabb chates történet, happy end nélkül. A probléma mint annyiszor a korkülönbség és távolság. Szomorú bejegyzés következik…

NÉPTÁNCTÁBORBAN…

Hát sziasztok…

Néptánctáborban ismertem meg. Ő 16 volt.Én 14. 4 éve jártam az ő együttesével táborban.Keresztanyám nővére a vezető. Egyik táncpróbán vettük észre először egymást.Aztán egyik táncház után egy éjszakai fürdőzés során vettük észre komolyabban egymást.Mondhatni kipécézett magának és fél órán keresztül dobált.Aztán egy idő után a karjaiba vett.És beszélgetni kezdtünk.

“ÉLETEM EGYIK LEGNAGYOBB CSALÓDÁSA VOLT EZ”

Négy éve kezdődött minden.Vásárolni indultam egy szupermarketbe.Mászkáltam a sorok között amikor megláttam régi ismerősöm.Elkezdtünk beszélgetni,sok idő mulva felhívtam egy kávéra,és kiderült szabad ember lett,felesége elhagyta.Mivel régóta tetsuett nekem,esélyt láttam egy kapcsolat kialakításához.

SZERELMES TÖRTÉNET: AZ UTOLSÓ! (CSÓK)

Most már kezdem unni, hogy minden fejezetet úgy kezdek, hogy egy újabb buli. Ti nem unjátok még? Mindegy ez is úgy kezdődik és kész. Csakhogy ez most egy kicsit más. Ez az utolsó buli,

SZERELMES TÖRTÉNET: DIÁKNAPOK!

Jött a várva várt hét. A diáknapok. Hogy miről szól? 4 nap kemény ivás. Röviden.

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest