…egy lány aki hitt az örök szerelemben…

Mi a fontosabb? Szerelem vagy a barátság? Kinek van joga hozzá, hogy eldöntse? Kinek van joga megakadályozni, ha egy barátság komolyabbra fordul? A következő történetben senkisem akadályoz meg semmit, egy barátság alakul szerelemmé majd tűnik el nyomtalanul. Semmiképpen sem szabad a múlton gondolkodni egy ajtó bezárult, de nyílt a következő. A lényeg sose maradj a nyílt és a zárt ajtó között, igaz a döntés megtagadaása is egy fajtája a döntésnek.

Az én történetem egy középiskolás iskolában kezdödött.volt egy fiu akit akkor még nemismertem sem osztálytársam ugy gondoltunk hogy mosolygunk neki hát megtettük és visszamosolygot irtunk neki egy levelet mivel osztálytársam jobban odavolt érte mint én ezért az ö nevébe irtuk hogy járni szeretne vele!!!!kiderült hogy Balázsnak hivják 19 éves!!!összeis hozztam öket örültek is de sajnos a szerelmük csak 1 hónapig tartott de akkor nekem volt egy barátom akit Róbinak hivtak hát rá egy hétre miis széttmentünk!!Balázsal nemszakitottuk meg a kapcsolatott nagyon joba lettem vele olyan volt nekem mint a bátyám mindent megbeszéltünk egymásal ki kivel van együt ki kit szeret!!nemis ugy tekitettünk egymásra mint két szerelmes pár!!!eltelt két év néha veszekedtünk de megbocsájtottunk egymásnak!!egy nap mikor már megismertem a hugát akkor elmentem hozzájuk bementünk a Balázs szobájába és jol elvoltunk nekiálltuk csikizni egymást ez volt szeptember 28-ka környékén!!!

másnap ugyanugy elmentem hozzáuk beszélgettünk majd ujjbol csikiztük egymást!!!harmadnap mikor elmentem hozzáuk és indultam hazafelé kinnt a buszmegáloban ott ült a huga-balázs-én!!a huga kért valamit balázstol de balázs azt mondta neki nemad mondtam a hugának ha megtesz valamit adok a báttyának a szájára egy puszit megis tette és Balázs is akarta és az első szájra puszi megis volt!!(oktober2án)öszejöttünk de sajnos 3 hét telt el mikor éreztem nemegy minden rendben a hétvégére kiderült hogy Balázs bulizni volt és csókolozott a volt b.nöjével!!kisirtam magam de megocsájtottam neki ugy éreztem minden helyrejött de sajnos nemigy volt csak én gondoltam igy!!November 31-én msneztünk leirta hogy neki ez igy nemegy legyen vége webcamerán nézte ahogy sírogöcsöt kaptam majd enyit irt:-Ne sírj!!!!decemberben már másik lány karjában volt nagyon sírtam érte 3om hónapig senkim nemvolt mindig mikor taliztunk nem köszöntünk egymásnak de mindig nézet 3om honap után mikor még mindigegyütt volt a b.nöjével (aki mára már a mennyaszonya)mindig nézet a b.nöje mindig féltékenykedett az elején!!!

mikor megtudtam hogy 5 hónap után eljegyezte a b.nöjét akkor egy világ omlott össze a szívemben  ugy éreztem belehalok a fájdalomba!!!!ugy döntöttem öszejövök egy srácal akit Gergőnek hivnak akivel együt vagyok már 2hónapja 3om hete szeretem nagyonis!!!!!egy nagy szerelem ami hamar végetért és egy barátság mely tönkrement egy hosszu barátság tele sok titottkal mely örökre szívünkbe marad!!Egy 18 éves lány!!!!

 

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest