“Életem egyik legnagyobb csalódása volt ez”

Négy éve kezdődött minden.Vásárolni indultam egy szupermarketbe.Mászkáltam a sorok között amikor megláttam régi ismerősöm.Elkezdtünk beszélgetni,sok idő mulva felhívtam egy kávéra,és kiderült szabad ember lett,felesége elhagyta.Mivel régóta tetsuett nekem,esélyt láttam egy kapcsolat kialakításához.


[Bár ne tettem volna!!]Sokáig beszélgettünk nagyon elszaladt velünk az idő.Megigérte még jelentkezik.Eltelt egy hónap és a munkahelyemen keresett,kollégáim szóltak,várnak kint egy piros autóval.Nem sejtve semmit mentem ki,ő volt.Ezután kezdtünk találkozgatni.

Majd egy Augusztusi napon,esküvőre együtt mentünk,és a lakodalom alatt is együtt voltunk.Kissé ittasan mentünk el oda ahol ő lakott és megtőrtént a dolog amire nagyon vártam.Csodálatos hónapok kezdődtek,elhamozott ajándékokkal,gyengédséggel amit soha nem kaptam meg.Minden porcikám remegett az érintésétől.

A szerelem mámorában úsztam,és azt hittem soha nem lesz vége.Nem akartam ebből az álomból felébredni,nagyon szerettem.Még soha nem éreztem ekkora vágyat senki után.Alig vártam esténként hogy megérkezzen,és este,legyen.Önfeledten szeretkeztünk,nem létezett más csak mi ketten.Nem nagyon tudtunk egymással betelni.De egy hideg este minden véget ért egyetlen telefon hívással.Azután csak a könnyek voltak a társaim.És akko elkezdődött a borzalom,már semmi nem olyan volt mint először.

Csak akkor tudott velem szeretkezni amikor ivott,és azután ,mint aki jól végezte dolgát elfordult és aludt.Elmaradtak azok a csodálatos simogatások,amitől borzongtam.Megpróbált kedves maradni,sok helyre elmentünk,de semmi érzelem nem volt benne.Sokszor utasított el amikor én szerettem volna kezdeményezni.Ha hozzá értem egy apró rándulással jelezve nem kellek neki.Időközben súlyos betegségen estem át,és azt hittem ez miatt utasít el.Nem segitett semmiben sem amikor nem tudtam a kemó miatt felkelni.Nem foglalkozott velem,alig beszélgettünk.Több mint egy év telet el így,amikor elmentünk egy fürdőbe a barátaival együtt.A zuhanyzóban voltam,amikor az a megtiszteltetés ért,hogy fültanuja lehettem az aktusának.Le voltam döbbenve.Egyik percben még a nevetését hallom,a másikban a nyögését és azok a hangok.Egész úton sírtam hazafelé.Bár faggattak miért,nem árultam el.Nem tudom azóta sem feldolgozni a történteket.

Hogy tehette ezt velem.Megpróbáltam megadni neki mindent ami tőlem tellet,szerettem,és ő semmiben nem segitett nekem.Még a fiaimat is ellenem akarta forditani.Ílyen ember miért akar nővel is kapcsolatot tartani.Életem egyik legnagyobb csalódása volt ez.
Ezek után vajon lesz még normális kapcsolatom?

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

 • Ti mikor estek egymásnak?
  Kategória: Tudtad?
  Tudtad? Egy amerikai társkereső weboldal kutatásából az derült ki, hogy a párok többsége nagy valószínűséggel egymásnak esik szombat este 10:24 körül. […]
 • Hadd legyek…
  Kategória: Szerelmes VERS
  …édes könny, szemlátomás, csodás varázs, Hanyatló én, ki messze tőled mégis oly közel, Szemedben gyúló fény, szívemhez ér. S te csodás és való, életem szép reménye, Engedd, hogy álmodjam arcod, […]
 • Gámentzy Eduárd: Legyél te!
  Kategória: Szerelmes VERS
  Legyél te sóhaj. S én vigasz.! Vagy görcsbe rándult… torz grimasz! Hogy én lehessek majd a kéz, Ki érintésével becéz… Legyél te mosoly, Én a könny…! S ha jönne öngyilkos közöny, […]

Pin It on Pinterest