Újabb netes 🙂

Egy újabb példát olvashatunk az internetes szerelemről. Vannak szerencsére pozitívan végződő esetek is.,,Megtaláltam életem párját Szóval ne zárkózzatok el semmitől..”

Egy internetes társkereső/ismerkedő oldalon beszélgettem egy barátommal. Eléggé rossz hangulatom volt, semmihez nem volt kedvem mindenre nagyon hamar bepöccentem, nem alakult valami nagyon jól az életem. Egyszer csak beköszönt egy idegen egy közös szobába.

Akkor még nem ismertem őt nem tudtam róla semmit. Nagyon kedvesnek tűnt. Kíváncsiságból meg is néztem az adatlapját. Láttam róla pár képet, infót hány éves stb. Hát őszintén elsőre nagyon megtetszett de azt gondoltam, hogy velem egy ilyen fiú biztos nem fog leállni vagy beszélgetni vagy, bármi. Nem nagyon szoktam ilyen internetes oldalakon ismerkedni.

Egyszer csak elkezdünk beszélgetni, nagyon szimpatikus volt, kedves aranyos, de valahogy nem hittem el, hogy van ilyen fiú. Beszélgettünk.. beszélgettünk és mesélte, hogy pont most csalta meg a barátnője és hogy nagyon ki van bukva, Ilyenkor már sejtettem hogy tényleg semmi esélyem. Egy idő után észre vettem, hogy egyre kevesebbet ír nekem. Nagyon sokat gondolkoztam, rajta, hogy írjak neki privát beszélgetésbe vagy ne. Nem mertem, mert nem volt hozzá bátorságom. Vagy fél órán keresztül vacilláltam. Írtam neki. Beszélgettünk nagyon sokat, és hát nagy izgulás közben nagy bátorsággal rávette magát és elkérte az MSN címemet.

Még aznap beszéltünk egy keveset. Aztán minden nap egyre többet és azon vettem magam észre, hogy lassan az életem részévé válik. Minden nap egyre jobban megkedveltem. Ő elfelejtette az exét én, pedig minden bajomat/problémámat. Ha nem beszéltünk egy este, már nagyon hiányzott. Nagyon kedves aranyos volt velem. El sem hittem hogy van egy ilyen fiú. Úgy kb. 1-2 hét után, találkoztunk. Ő sajnos 200km re lakik tőlem. De ezzel nem foglalkoztam felmentem hozzá, megbíztam benne és ő is bennem. Mikor felszálltam a vonatra nagyon furcsa érzés volt, akkor még nem izgultam. Kb. 4 óra vonatozás után megérkeztem. Már kezem-lábam remegett. Nagyon vártam az első találkozást. Leszálltam a vonatról és megláttam őt, hogy ott vár. Nagyon furcsa érzés volt. És minden pillanatra emlékszem.

Ahogy ott állt, és várt, ahogy rám nézett, ahogy rám mosolygott. Olyat éreztem, mint még soha. Alig vártam, hogy megölelhessem. És mikor éreztem, hogy a karjaimban van, csodálatos érzés volt, mintha egy angyalt öleltem volna meg. Lassan elindultunk hozzájuk hazafelé.

Nagyon furcsa volt így náluk aludni, ennyi idő után, de megbíztam benne és éreztem, hogy minden rendben lesz. Nagyon izgultam, hisz még be kellett, hogy mutasson a szüleinek, elég furcsa helyzetben voltam, de szerencsére a szülei nagyon megkedveltek, aminek rettenetesen örülök. Emlékszem az első csókjára. Csodálatos volt. Még mindig érzem, hogy az ajka az ajkamhoz ér. Kb.5 napot voltam náluk. Csodálatos 5 nap volt. Azóta rendszeresen találkozunk. Nagyon boldog vagyok vele, és tudom, hogy ő is az. Örülök, hogy már ennyi ideje együtt vagyunk. Őszintén? Soha nem gondoltam volna, hogy leszek ilyen boldog.

Már tervezzük, hogy lassan leköltözik ide hozzám. És szeretnénk örökre együtt maradni.

Nagyon szeretem őt és tudom, hogy ő is engem. Rettenetesen boldogok vagyunk együtt. Igaz, nagyon sok mindenen kellett keresztül mennünk, mert voltak nehéz napjaink, hónapjaink.

De a szerelmünk elég erős volt ahhoz, hogy ezt kibírja. És tudom, hogy sokáig együtt leszünk, mert érzem hogy ő az igazi. A másik felem. Soha nem fogom hagyni, hogy egy ilyen angyalt elvegyenek tőlem. Mert ez az ajándék egy életre szól, amit én kaptam, és nagyon örülök neki.

Soha nem hittem az internet szerelemben és nézzétek. Megtaláltam életem párját Szóval ne zárkózzatok el semmitől.. De azért legyetek egy kicsit óvatosak. Sok sikert.. és köszönöm annak végigolvasta. 🙂

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest