Munkahelyi szerelem

Egyesek szerint a munkahelyi szerelmek nem hosszúéletűek. Lássunk erre egy ellenpéldát! A következő történetet J. küldte be nekünk.

Hello!
A blog állandó olvasójaként szeretném megosztani veletek ezt szép sztorit. Pár éve történt, hogy új munkahelyre kerültem egy távoli városba személyes okok miatt. Elég furán éreztem magam eleinte. Minden új, ismeretlen munkatársak, teljesen más légkör. Egyszóval szokatlan volt.
Egyre csak teltek a napok, ismerkedtem a kollégákkal, munkahellyel. Volt egy fiú akivel közös irodába osztottak be. Elég jó hangulatban teltek a napok, munka közben beszélgetéssel. Mivel a várost sem ismertem, egy kis segítséget kértem a fiútól az irodából, hogy mutassa meg nekem a környéket.
Bevallom már ekkor is egy kis melegséget éreztem mikor a közelemben volt. Szimpatikus és helyes volt:) Fantasztikus délutánt töltöttünk együtt városnézés közben. Séta a parkban, megittunk egy teát a közeli teázóban. Jól éreztem magam. Ettől a naptól kezdve valahogy másképp tekintettem rá. Most már nem csak munkatársként..lehet kicsit szerelmes voltam? Teltek a napok és egyik nap munka után épp köszöntem volna el tőle mikor egy kéréssel állt elő. Menjek el vele vacsorázni egy elegáns étterembe.
Én kis habozás után – hirtelen jött a kérés – bele is egyeztem. A vacsora után hazakísért, és egy csókkal váltunk el egymástól. Szerelemben teltak a napo, hónapok, évek. Együtt töltöttük minden szabadidőnket, munkahelyünkön jól megértettük egymást. Azóta is ugyanott dolgozunk, boldogságban éljük életünket és nemrég ünnepeltük az első házasági évfordulónkat.

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

1 hozzászólás

  1. Szép Napot!

    Ez nem semmi,gratulálok.Elég romantikus ez a történet.Sok Boldogságot Kívánok és minél több együtt töltött évezredet!;)

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest