Nagyon tud fájni, mikor szíven szúr egy váratlan szó …

Az egész év elején kezdődött.. érkezett az osztályunkba egy új fiú. Én már akkor kinéztem magamnak. De aztán összejöttem egy másikkal.de utána felvett msnre és egy másik lányba volt szerelmes. Kért tőlem tanácsokat, úgy nézett ki h összejönnek, de nem. A fiú nem bírta tovább és bevallotta, h engem szeret. De tudta h nekem van egy pasim, így nem járhattam vele. De nekem is tetszett.

És mondta h mikor megakarta kérdezni nem-e járnék vele, akkor mér késő volt mert nekem mér megvolt az a pasim. Hát jó.. állandóan msneztünk, jól elvoltunk meg minden, de már nagyon idegesített h folyamatosan szenvedett értem.. ha nem fogok vele járni, kimegy az autó elé. ezt mondta. Nem bírtam tovább, szakítottam a másik pasimmal, mondjuk nem is nagyon találkoztunk. De teljesen belé szerettem, teljesült az álma, összejöttünk. rá 3 napra h jártunk, megtötént az első csók.

De úgy, h mindkettőnknek ez volt az első. Nagyon jó volt, de én teljesen elvoltam varázsolva. el is felejtettem az előző kapcsolatomat, és csak erre koncentráltam. Annyira jó volt minden. De egyik nap fura lett. Kérdeztem mi a baja, rám haragszik? Semmi a baja.. nem haragszik rám.. persze ezt nem hittem el, de másnapra már ugyanolyan volt. Mi ketten jól elvoltunk, szerettük egymást. Am. 20 napot voltunk együtt.. 🙁 és a 17. napon vele mentem haza. És megint fura volt. Találkoztunk a haverokkal, neki jobb kedve lett, aztmondta oda megy hozzájuk. én meg hazajöttem.

De nem. Visszamentem és egay fa mögül lestem őket. ínagyon jó kedve volt. Mikor jött haza, utána szóltam és megkérdeztem h szeretsz, vagy menjek a p-be? ő kb 5 perc után kinyögte h szeret. Amit én már nem hittem el mert mikor álltunk egymás mellett, távolodott el tőlem . Én odamentem hozzá, és átöleltem. Azt mondtam neki, én szeretlek. Utána megint ugyanolyan jó volt minden, nevettünk, öleltük egymást, adott puszit is, meg én is neki. Ez egy csütörtöki napon volt. Pénteken jön oda az egyik barátja, h nem szeretne velem hazajönni a pasim.

Mondom jólvan, úgyse igaz. Nem törődtem vele. De utána már nem is szóltunk egymáshoz. Rá szombatra feljön msnre és bejelenti: nem akarja folytatni. Kérdezősködtem h miért ő csak annyi mondott rá h mert nem. Nekem onnan minden megfordult, sírtam akkor egész este, hátfőn a suliba még nézet, én is őt. De már nem törődtünk egymással. Vagyis ő velem. Rá pár nappal nagy nehezen tudtam vele beszélni. Álltam vele szembe könnyes szemmel, és megkérdeztem szeret-e még.Azt mondta nem. én odamentem, átöleltem és sírtam a vállán. De ő nem csinált semmi se, már nem ölelt át, csak állt. Pár héttel utána összejött azzal a lánnyal, aki egy évvel ezelőtt a legjobb b.nőm volt. Egyre rosszabb lett a helyzet.. 🙁 én még jobban kilettem borulva.

Hogy tehette ezt?? de szakítottak utána. Aztán megint összejött egy lánnyal, nekem megint rosszabb lett. Azt hittem nem bírom tovább. De már végképp. De szakított vele a lány. Most ez a fiú szeret legalább egyszerre 5 lányt, myvipen küldözget neki szíveket… én mindenkinek azt mondom, utálom, de ez nem igaz.. :'( bevallom.. én a mai napig mindig szeretem őt és nem tudom kiverni a fejemből:( és amiket mond rám.. anno akkor azt mondta rám soha nem haragudna, engem soha nem ütne meg. Engem ÖRÖKRE szeretni fog.

Ezt mondta nekem. Erre hallom h annyira elege van abból h nézem, h fejbe tudott volna ütni. Ennyit ér a szava. Engem átvert, szenvedtt értem, én megkegyelmeztem neki, adtam egy esélyt azt mondtam jó, járjunk, jó lesz. Most a mai napig én szenvedek érte!! És mit csinál? Felém se néz. Pedig én szeretem és szeretni is fogom még jó darabig. Hát nekem így telnek a napjaim…

Nagyon tud fájni, mikor szíven szúr egy váratlan szó, és kiderül ő már mást szeret és csak meghalni volna jó. :'( (U)

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest