Szappanos karambol

A legjobb barátnőmmel súlyos szappanmániánk van, azaz mindenféle szappant gyűjtünk. Tavaly áprilisban elmentünk egy boltba, nyomban a szappanos részleghez mentünk és elkezdtük szagolgatni őket.

Elég kicsi bolt volt úgyhogy nagyon megijedtem mikor hirtelen megszólalt az ajtó felett elhelyezett kis csengő. Annyira ijedős voltam, hogy hátravágódtam és magammal húztam a barátnőmet is a szappanokba. Most néztem csak meg hogy ki jött be a boltba. Életembe nem éreztem még ilyet. A világ leghelyesebb fekete göndör hajú magas kisportolt testű fiúja állt előttem. Belenéztem a szemébe és menten beleszerettem. Segített nekünk kikászálódni és összepakolni a szappanokat. Azután párszor találkoztunk és egyszer megcsókolt. De nemsokára eltűnt, nem mondta meg hogy hova megy. Azóta se láttam. De még mindig gyógyíthatatlanul szerelmes vagyok belé. Remélem most boldog, de nagyon szeretném megtalálni.Egy 13 éves lány 🙂

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest