Néptánctáborban…

Ehhez azt hiszem semmit sem kell hozzáfűzni

Hát sziasztok…

Néptánctáborban ismertem meg. Ő 16 volt.Én 14. 4 éve jártam az ő együttesével táborban.Keresztanyám nővére a vezető. Egyik táncpróbán vettük észre először egymást.Aztán egyik táncház után egy éjszakai fürdőzés során vettük észre komolyabban egymást.Mondhatni kipécézett magának és fél órán keresztül dobált.Aztán egy idő után a karjaiba vett.És beszélgetni kezdtünk.

Aztán a tábor utolsó napján volt egy lagzi.Mint minden évben. Együtt vonultunk.Aztán egész este együtt lógtunk.Ölelgettük egymást…sokat dumáltunk. Aztán egyik percről a másikra berúgott x)

Egész este mellette voltam, hogy vigyázzak rá.Sétáltunk.Meg fogta a kezemet.Megálltunk.És akkor majdnem megcsókolt.Mentünk vissza, hogy táncoljunk.És ki kellett mennie a mosdóba.Hát persze kijött belőle minden.Két kisebb fiú rohant oda hozzám, hogy meneküljek ha kedves az életem.De én nem mentem.Ha nem is voltunk olyan kapcsolatban…de nem szoktam az embereket szarba hagyni.Főleg ha rosszul van.Úgyhogy maradtam vele egész éjjel.Vissza mentünk a táborhelyre.És a fél éjjelt összebújva egy hálózsákon ülve töltöttük.

Mint később kiderült…barátnője volt. De mindíg mondta msn mikor beszéltünk, hogy mennyire tetszem neki.Telefonban azt mondta, hogy szeret. Aztán szakított a barátnőjével.És közölte, hogy engem szeret.

Azóta úgy éreztem, hogy egy pár vagyunk.Mondta minden nap, hogy szép vagyok és mennyire szeret.És elkezdtünk beszélgetni, hogy találkoznunk kéne.De túl nagy volt a távolság…abban a beszélgetésben minden eldőlt.Hogy nem lehet ezt folytatni.A távolság mindent elszúrt.

Azt mondta imád de így nem lehet egy párkapcsolatban élni.És igaza van.Aztán kiderült, hogy nem tekintett a barátnőjének.Túl komolyan vettem az egészet.Nem kellett volna.Az egész éjjelt végig sírtam.Teli tömtem magam csokival.És mesefilmeket néztem.Nagyon szeretem…és nem tudom…és nem is akarom elfelejteni azt a tábort…és azt az érzést mikor hozzábújtam…

De összeszorul a gyomrom ha webkamerán meglátom…és automatikus könnyezni kezdek:D Nem valami kellemes:D És tanácsolom minden lánynak és fiúnak: Hagyjatok elég időt megismerni egymást.Ne szaladjatok bele egy kapcsolatba.Mert óriásit fogtok csalódni.De óriásit.

Köszöntem és puszilok mindenkit

Bogár

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest