NetSzerelem

Talán már mindenki érezte a chatszobák különös hangulatát, ki párt keresve, ki csak beszélgetve, ki egyéb miatt. Alábbi történetünkben egy lány mesél el egy sikeres egymásra találást a chatelés világában.

Hello!
Ez az eset velem történt meg, még pár évvel ezelőtt. Ekkor nagyon sokat használtam az internetet. Szórakozásra, információszerzésre, de legfőképpen – talán mint minden hozzám hasonló fiatal – ismerkedésre. Sok chatszoba állandó, jól ismert tagja voltam. Sok emberrel tartottam a kapcsolatot nap mint nap, fiúkkal, lányokkal egyaránt.
Elmeséltem a napi történéseket, vagy jobb híján csak “lógtunk” és beszélgettünk. A többieket természetesen személyesen alig, vagy nem is ismertem. Egy nap épp unalomban telt, persze chateléssel. Több emberrel is beszélgetést folytattam, amikor egy idegen fiú lépett be és beszélgetésbe kezdtünk. Elsőre nem is foglalkoztam vele komolyabban, úgy tekintettem rá, mint a többi olyanra aki csak belép és képek akar kérni vagy találkozni:D Érdekes témákat beszéltünk meg…minden nap. Ha más elfoglaltság miatt elkerültük egymást, akkor naponta több e-mailt is küldtünk egymásnak.
Elsőre hülyeségnek tűnt, de kezdtem megkedvelni a srácot. Mintha kicsit bele is szerettem volna. Később kiderült, hogy nem is lakunk olyan messze. Közös megegyezés alapján találkozót beszéltünk meg a közeli városban. Jól tudtam mire számítsak, de azért én nagyon izgultam. A találkozó jól siekrült. Séta, nagy beszélgetés, telefonszámcsere. Ettől a naptól kezdve szinte elválaszthatatlanok lettünk:) Mai napig is nagy szerelemben éljük napjainkat:)

Remélem tetszett a sztorim.

Üdv : 1 lány

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

 • Szerelmes történet: A baleset! (diáknapok után)
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
  A diáknapoknak vége lett, de másnap Koktél zenekar lépett fel kicsibe, ami nagyon jónak ígérkezett. Mivel kedvemre való zene volt hallható sokat táncoltam, bár már hulla voltam. Táncpartnerem azonban […]
 • Ady Endre – Sirasson meg
  Kategória: Szerelmes VERS
  Rossz útra tévedtem, világ csúfja lettem. Szép út állt előttem, de nem azt követtem; Nem adok, nem hajtok semmit a világra, Bolond célok után rohanok zihálva, Bolond célok után álmodozva, balgán […]
 • Illúzió - Szerelmes TörténetIlluzió
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
  Volt egyszer egy asszony, kit megviselt az élet. Becsapták, megalázták, s eldobták… De felállt, mindig küzdött a gyermekei és önmaga jelenéért és a jövőjükért, kik a legfontosabbak voltak számára. […]

Pin It on Pinterest