,,Senki ne mondjon semmit se elhamarkodottan…azt se hogy vége…”

Sziasztok! Volt bátorságom írni, mert kb egy hónapja lett vége életem legszebb és már most legfájdalmasabb kapcsolatának.

Az egész úgy indult,hogy volt előtte volt egy szerelmem! 3 hónapig jártunk. Ő megcsalt az egyik olyan lánnyal,aki a legnagyobb ellenségem! Kivoltam…De jött a “nagy őőőm”!Mikor megláttam,a fellegekben éreztem magam.Rögtön tudtam h nekem ő lesz életem nagy szerelme. Apun keresztül ismertem meg, egyik munkatársának a fia. Eljött hozzánk,elkísérte aput. Még aznap elkérte a számom! Minden nap beszélgettünk. És minden nap szárnyaltam annyira boldog voltam! El is felejtettem az előző kapcsolatomat és csak ő járt az eszemben. Minden este 2-3 órát beszélgettünk. Ez így ment egy hétig, majd egy bulin összetalálkoztunk. Beszélgettünk, de közben alig vártam h végre megcsókoljon. De nem tette… Míg nem véget ért a buli és elváltunk.Akkor megtette…Csodálatos volt.Azóta is mélyen bennem van.Folytatódtak a napjaink, onnantól minden hétevégén nálam aludt. Csodálatos 9 hónapot töltöttünk együtt.Bár az utolsó 4 hónap rontott mindenen.Veszekedtünk!Nagyon sokat! Nem bírtam tovább..Hozzávágtam,h vége feletjsük el egymást örökre…ő ezekután még harcolt értem…én is szerettem,de beleuntam h mindíg veszekedünk…harcolt..hívott…keresett…de nemet mondtam! (amit azóta is tiszta szívemből bánok). A végén ő unt bele és felejtésképpen összeállt egy másik lánnyal…

Abban a pillanatban döbbentem rá h mit tettem!Hogy nekem ő mien fontos!H nem akarom elveszíteni…De ekkor már késő volt!Beszélgettünk utána is sokat!De aztmondta,h ez naon benne van h “örökre” és mostmár próbál felejteni,ha én ezt kértem. Aztmondta szeret még..Hát most én következtem!Harcoltam…De csak annyit értem el, h a bnője mellett énis voltam neki…Eljött hozzám,végigszeretkeztünk egy napot és este már mást ölelt…2 hete volt együtt a lánnyal…és ugy látszik ez sokkal fontosabb volt! nem bírtam h 2. legyek!egyik nap többet ittam a kelleténél és kitálaltam a lánynak…de a lány annyira belezúgott,h számon sem kérte…említést sem tett neki..pedig bebizonyítottam h így volt…nemtudom mit akartam elérni,de már eztis bánom..viszont nemtudok továbblépni!felejteni sem…1 hónapja próbálom…őt keresem másban!nem megy..így várok rá…Csak annyit mondanék mkinek, h ne alázkodjon meg egy pasi előtt sem,mert annál jobban kihasználják..és ne mondjon semmit se elhamarkodottan..azt se h vége…:'(:'(

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

7 hozzászólás

 1. igazad van egy pasi elott soha sem szabad megalazkodni mert te ngayon szreted ot es o meg jol kihasznal es tudom milyen szar masodiknak lenni hogy egy pillanatban teged olele aztan peig mast tart a karjaban es csokolja ennel fajdalmasabb nincs!!!!!!!!!!!

  Válasz
 2. Szia.Én nem így ismeretlenként szólnék hozzá a témához.
  Én is hasonló cipőben járok. 3 év után a barátom egyik napról a másikra szakított velem.Hihetetlen szép időket éltünk meg, ráadásul a jövőre nézve televoltunk közös tervekkel…Jövőre az összeköltözést tűztük ki célul, majd vasárnap lesz egy hónapja, hogy elhagyott.Teljesen kétségbeestem.Mindenkitől azt hallod ilyenkor,hogy fiatal vagy, majd jön jobb, blabla.De tudod hogy megy ez.Nem érdekel.Mondják, de nem hallom meg.Majd kiderült, hogy hónapok óta titokban találkozik egy lánnyal,akit életetmben a legjobban útáltam.Nem jöttek össze meg semmi (állítása szerint), de nagyon megbántott azzal, hogy nem mondta el.Állítólag szüksége volt barátra, de tudta hogy én nem tudnám elfogadni őt.

  Azóta elég ritkán beszélünk.De nemtudok rá haragudni.És ez annyira rossz.Vissza akarom szerezni, de lehet ezt a taktikát kéne bevetni, amit a te volt barátod.Talán, ha nem keresem én sem, vagy ha féltékennyé tudnám tenni, akkor…

  Mit ajánlanál nekem?

  Válasz
 3. Ha nekem irtad azt, hogy mit tudok ajánlani, akkor azt kell mondjam h semit… a saját szerelmi életemet sem tudom megoldani…most pont ma van 3 hónapja… ma lettunk vna egy évesek…szomorú helyzet, de lehet hogy a féltékenységgel elérsz vmit.. ne mutasd h érdekel, mert tudod, a pasikban benne van a vadász szellem, hogy harcoljanak egy lányért… lehet h neki ez hiányzik és ha azthiszi elveszitett, akkor majd vissza akarna szerezni….nemtudom…

  Válasz
 4. Ma van egy éve, hogy megismerkedtünk és ma van egy éve hogy össze is jöttünk! És ma van 3 hónapja, hogy nincs velem, hogy nincs mellettem, h nem ölel meg, hogy nem csókol, hogy nem súgja a fülembe hogy szeretlek, hogy nem becézget, hogy nem vigasztal ha szükségem van rá, hogy nincs kinek jó éjt kívánjak, hogy egyedül fekszem és egyedül kelek fel, hogy nincs kitől szerelmes smst kaphatnék, hogy nincs… hogy ő nincs nekem többé…Szeretem és nem felejtettem el…és attól tartok hogy nemis fogom! csodálatos időt töltöttem vele még annak ellenére is, ha sokat veszekedtünk, hiszen nem lehetett olyan rossz, ha nem gondolok rá negativan… Úgy tartom őt a szivemben, mint azt az embert, akit nekem rendelt a sors, csak most éppen egy nagyobb időre elválasztotta tőlem, de vissza fogom kapni! Nagy ellentétk vagyunk, de pont ez a szép és ez a kihivás az egészben! szeretnék éjjel nappal vele lenni és rá gondolni úgy, hogy ne érezzek mellé szomorúságot és fájdalmat…hogy azt érezzem, hogy mennyire jjó hogy ő van nekem. Hogy legyen nekem… hogy újra ölelhessem…csókolhassam…Szeretem. Próbáltam magam 2-3 kapcsolatba belevinni, ahol elfelejthettem vna.de nem sikerült.Rájöttem hogy ez nem megy, mert magamat és mki mást is becsapok ezzel.csak a volt páromat kerestem minden kapcsolatomban! Meghalok érte. Visszakaphatom még valaha? megvettem egy csomó szerelmi, amiben taktikák vannak, illetve hogyan felejtsük el a volt barátunkat, illetve vonzás törvénye könyveket.. nem segitett semmit. Bele kell hogy törődjek? nem fogok! a sorsnak vissza kell őt adnia..vissza kell jönnie….senki mástól nem akarom azt hallani hogy „szeretlek kicsim”:’(Csak tőőőle..:( és látjátok?azóta sem tettem magam túl…mit tegyek???

  Válasz
 5. szija.Én 2 évvel ezelött szakitottam az akkori barátommal.Ugyanigy…Én mondtam neki h szakitsunk,fél évig szenvedett miattam,majd megkérdezte nem-e probánánk meg újra.De én rávágtam hogy "már nem szeretlek"(pedig ez nem igy volt,csak akkor még nagyon fiatal voltam,és nem tudtam hogy mit is akarok".Ő aztán felejtés kép összejött egy csajjal,akivel már 1 éve együtt vannak. Én azóta szenvedek miatta.Imádom őt,mindennél jobban.Én is próbálkoztam több kapcsolattal,de nem ment senkivel sem.Az egészben viszont van 1 furcsaság. Azt mondja hogy engem már nem szeret,csak a mostai barátnőjét,ám sokszor megsimogat,aranyos dolgokat mond,és oylan célzásokat tesz amikből az jön le,hogy még érez irántam vmit.nem értem…Nah mind1,csak azért irtam ezt,hogy tudd megértelek,hisz én már 2 éve szenvedek ugyanugy mint te…
  Viszont ha nekekd meg már sikerült rajta tul lépned,akkor lécci mondd el hogyan feljetted el.sok szerencsét kívánok neked!

  Válasz
 6. Halii.
  Azért írok, mert ahogy végigolvastam sokan szinte ugyanolyan cipőben jártok..énis voltam így.
  Volt egy srác csak 2 hónapot voltunk együtt..tudom, hogy kevés idő a ti szerelmeitekhez képest..de nekem akkor is Ő volt a Nagy Ő..:)
  Miután szakítottunk /vagyis ő velem/..nagyon rosszul voltam és a barátaim sem igazán foglalkoztak akkor velem, mert aztmondták felejtsd el..ez kevés idő volt stb.
  Kb. egy évig sírtam még utána…nagyon rossz volt..akkor nem is volt barátom egy ideig..ha el is kezdtem ismerkedni..sose találtam olyat, akibe beleeshettem volna újra..
  Eltelt megint félév..és kezdtem jobban lenni..
  Ha megismerkedtem vkivel akkor tudtam úgy ránézni, hogy én bele fogok szeretni..:)
  Szal tudom, hogy sablon szöveg…de hidd el 1 hónap után még természetes, hogy őt akarod…
  Én több mint 2 év után is úgy gondolok rá, hogy akármikor újrakezdeném vele…
  Bízd az időre (tudom hogy nagyon nehéz…:S) ..de hidd el segíteni fog. Addig sok kitartást(K)

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest