A legnehezebb egyedül felkelni

Kutatások kimutatták, hogy azok akik egyedül élnek és egyedül alszanak, azok sokkal nehezebben ébrednek fel másnap reggel. 

Laikusként vagy inkább lelkes amatőrként utánajártunk a témának és körbekérdeztünk az ismerőseink között és a következő válaszokat kaptuk:

  • “Nem szeretek mással aludni, mert mindig elveszi a takarómat vagy egész éjjel bököd, így jobban szeretek egyedül lefeküdni aludni és így reggel kipihentebben ébredek.”
  • “Én már tapasztaltam ilyet, nem számoltam, hogy mennyi alkalommal volt jobb az ébredés, de biztos sokkal többször”
  • “Szkeptikus vagyok, mert a felkelés folyamatát nagyon sok tényező befolyásolja: milyen nap van, ha munkába kell menni, ha előző nap rossz dolgok történtek, ha sok a feladat – így inkább azt mondanám, hogy nem az számít, hogy kivel ébredsz, hanem az, hogy hogyan fekszel le.”
  • “Ha nem egyedül ébredek, akkor nagy valószínűséggel előtte nem sokat aludtunk, így nem valószínű, hogy annyira fel akarok kelni, de ha a partneremnek is mennie kell reggel, akkor egymást tudjuk átsegíteni a nehéz időszakon”

Ez csak pár észrevétel, de tudjuk, hogy nem volt reprezentatív a kutatásunk, így arra kérünk, hogy írd meg hozzászólásban a saját tapasztalataidat.

Kategória: Tudtad?

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest