A legnehezebb egyedül felkelni

Kutatások kimutatták, hogy azok akik egyedül élnek és egyedül alszanak, azok sokkal nehezebben ébrednek fel másnap reggel. 

Laikusként vagy inkább lelkes amatőrként utánajártunk a témának és körbekérdeztünk az ismerőseink között és a következő válaszokat kaptuk:

 • “Nem szeretek mással aludni, mert mindig elveszi a takarómat vagy egész éjjel bököd, így jobban szeretek egyedül lefeküdni aludni és így reggel kipihentebben ébredek.”
 • “Én már tapasztaltam ilyet, nem számoltam, hogy mennyi alkalommal volt jobb az ébredés, de biztos sokkal többször”
 • “Szkeptikus vagyok, mert a felkelés folyamatát nagyon sok tényező befolyásolja: milyen nap van, ha munkába kell menni, ha előző nap rossz dolgok történtek, ha sok a feladat – így inkább azt mondanám, hogy nem az számít, hogy kivel ébredsz, hanem az, hogy hogyan fekszel le.”
 • “Ha nem egyedül ébredek, akkor nagy valószínűséggel előtte nem sokat aludtunk, így nem valószínű, hogy annyira fel akarok kelni, de ha a partneremnek is mennie kell reggel, akkor egymást tudjuk átsegíteni a nehéz időszakon”

Ez csak pár észrevétel, de tudjuk, hogy nem volt reprezentatív a kutatásunk, így arra kérünk, hogy írd meg hozzászólásban a saját tapasztalataidat.

Kategória: Tudtad?

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

 • Szerelmes történet: Elkeseredés!
  Kategória: Szerelmes TÖRTÉNET
  5.Elkeseredés! Felhívtam és ő jött is. Jó volt vele lenni tehát ez nem segített. Megkértem aludjon ott. Adtam egy kis időt magamnak.  Bevált. Ott feküdt mellettem álmaim pasija és tök hidegen […]
 • Juhász Gyula: Anna örök
  Kategória: Szerelmes VERS
  Az évek jöttek, mentek, elmaradtál Emlékeimből lassan, elfakult Arcképed a szívemben, elmosódott A vállaidnak íve, elsuhant A hangod és én nem mentem utánad Az élet egyre mélyebb erdejében. Ma már […]
 • Ha van párod, akkor mindenki téged akar
  Kategória: Tudtad?
  Paradoxon: ha van, akkor keresnek, ha nincs akkor leszarnak, de ha nincs akkor sose – nagyon nehezen – lehet találni valakit, de mivel nincs senkid ezért nem vagy érdekes és nem is lesz […]

Pin It on Pinterest