Napi egy csók eredménye + 5 év: uraim reggeli csókcsatára felkészülni

Tudtad? Átlagosan öt évvel élnek hosszabb életet azok a férfiak, akik minden reggel megcsókolják feleségüket, mint azon társaik, akik ezt nem teszik.

Az angol tudósok minden helyzetre fel vannak készülve, így az sem meglepő, hogy a reggeli csókolózási szokások is górcső alá kerültek. A statisztikák azt mutatják, hogy a reggeli csókot adó férfiak 5 évvel élnek átlagban többet.

Ennek több oka is lehet, ezeket szedtük egy rövid listába:

  1. Van feleségük, akit meg is akarnak csókolni, így azt a következtetést vonhatjuk le, hogy boldogabbak
  2. Azok a férfiak, akiknek nincs feleségük, barátnőjük lehet, ők is hasonlóan eredményeket tapasztalhatnak, ha reggel megcsókolhatjuk
  3. Azoknak a férfiaknak, akiknek se feleségük, se barátnőjük, azok ha nem csókolnak meg senkit minden reggel, akkor nem élnek 5 évvel hosszabb életet, de rövidebbet se

Ez a statisztika ismét lufi lenne?

Nem tudhatjuk, annyit biztos leszögezhetünk, hogy a szerelmünk csókja mindig jól esik és jó hatással van ránk. A napot egy csókkal indítani sokkal jobb, mint nélküle. Továbbá megalapozhatja az egész napunkat. Tegyük fel, hogy két munkatársunk teljesítménye nagyjából azonos, de amikor az egyik szingli lesz, míg a másik továbbra is boldog párkapcsolatban él, és észrevehetően az utóbbi teljesít jobban, akkor nagy magabiztossággal mondhatjuk, hogy igaza van a statisztikának..

Nektek van olyan ismerősötök, aki minden reggel csókkal indítja a napját?

Kategória: Tudtad?

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest