Párkapcsolat, buli(disco), legjobb barátnő, megcsalás, szakítás

Párkapcsolat, buli(disco), legjobb barátnő, megcsalás, szakítás

Párkapcsolat, buli(disco), legjobb barátnő, megcsalás, szakításÉppen egy bulin voltunk a legjobb barátnőmmel…megláttunk egy fiút. Nekem a legjobb haverom lett mindenben egyetértettünk már akkor is…a barátnőmmel össze is jött minden nap vele voltunk és a barátjával…én közbe találkoztam életem tényleg legigazabb szerelmével persze sikerült megcsalnom a legjobb barátnőm pasijával bűntudatból 3hét után szakítottam vele persze a barátnőm is a barátjával amint megtudta mi történt közöttünk. 

Párkapcsolat, buli(disco), legjobb barátnő, megcsalás, szakításKezdődött az iskola minden nap amint végeztünk ő az iskola kapuja előtt engem várt…persze az igazi első csókunk nem tekintettük igazi csóknak buliról hazafelé igazából nem is nagyon emlékeztünk rá hogy hogyan csak megtörtént…szerda volt még szeptember közepe elmentem vele körülnézni lementünk az aluljáróba ő olyan volt mint 1 állat meg is iedtem tőle remegve próbáltam felszaladni a lépcsőn ő megfogott hátulról átölelt azt mondta rá mindig számíthatok és soha nem hagy engem csendben majd megcsókolt…két percen keresztül csókolóztunk teljesen mozdulatlanul azóta is a legjobb barátom nem jöttünk össze nem is fogunk.. már a barátnőm miadt sem…de annál a csóknál romantikusabb dolgot nem is tudok elképzelni…azóta sokkal többet vagyunk együtt.. mindent tudunk egymásról…voltam náluk furcsamód nem akart lefektetni de a filmre ígyse figyeltünk oda…vele minden olyan tökéletes szebbet nem is tudok lképzelni.
Címkék:

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest