A nő és az önbecsülése

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A nő ezt sokszor nem ismeri fel, a nő ezért szomorú és megtört, a nő emiatt képes alul értékelni magát, és a nő olyan helyzetekbe keveredik, amit élete végéig bánni fog.

A nő igazi értéke önmaga.

A nő önbecsülésének megromlása okán képes önmagát oly módon használtatni akár egy haszontárgyat. A nő hagyja magát kihasználni, önként dobja oda önmagát a farkasoknak, hogy azok szanaszét szedjék. A nőnek ez persze fáj, és nem tud tenni ellene semmit.

Nő, ismerd fel!

Az értéked önmagad. Szeresd önmagad, légy boldog önmagaddal, légy boldog egyedül, hiszen mások fizikai jelenlétének hiánya nem jelent magányt. Akkor nem vagy magányos, ha megtanulod értékelni és szeretni önmagad. Szeresd a mosolyod, szeresd az életed, törődj esténként önmagaddal. Nő, lásd a hibáid, fejlesztgesd a lelkes és a tested, nem vagy egyedül. Ott vagy magadnak, és ott is leszel, amíg a világ a világ. És ha megtalál a szerelem, akkor egy erős, gyönyörű nőt fog találni, nem egy összetört, megtépett kismadarat, aki most jött a fakasoktól..

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..