A nő és az önbecsülése

A nő ezt sokszor nem ismeri fel, a nő ezért szomorú és megtört, a nő emiatt képes alul értékelni magát, és a nő olyan helyzetekbe keveredik, amit élete végéig bánni fog.

A nő igazi értéke önmaga.

A nő önbecsülésének megromlása okán képes önmagát oly módon használtatni akár egy haszontárgyat. A nő hagyja magát kihasználni, önként dobja oda önmagát a farkasoknak, hogy azok szanaszét szedjék. A nőnek ez persze fáj, és nem tud tenni ellene semmit.

Nő, ismerd fel!

Az értéked önmagad. Szeresd önmagad, légy boldog önmagaddal, légy boldog egyedül, hiszen mások fizikai jelenlétének hiánya nem jelent magányt. Akkor nem vagy magányos, ha megtanulod értékelni és szeretni önmagad. Szeresd a mosolyod, szeresd az életed, törődj esténként önmagaddal. Nő, lásd a hibáid, fejlesztgesd a lelkes és a tested, nem vagy egyedül. Ott vagy magadnak, és ott is leszel, amíg a világ a világ. És ha megtalál a szerelem, akkor egy erős, gyönyörű nőt fog találni, nem egy összetört, megtépett kismadarat, aki most jött a fakasoktól..

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

TÁMOGASS MINKET

Szeretnénk, ha professzionális szolgáltatást tudnánk nyújtani nektek, de erre sajnos nincs lehetőségünk. Így jutott eszünkben, hogy tőletek kérünk segítséget. Létrehoztunk a Patreon.com-on a saját fiókunkat, ahol már havi 1$-os csomaggal támogathatsz minket.

Kattints a linkre és nézd meg milyen csomagokat találtunk ki a leendő támogatóink számára: TÁMOGATLAK TITEKET

Kiemelt bejegyzések

Kövess minket!