Vacsoracsata, avagy közös főzőcske friss pároknak – 3. rész (Eszti és Peti történetei)

Peti és Eszti az első randijukon piknikeztek, és nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. A második randevújukon úgy döntöttek, hogy közösen főznek valami finomat. Eszti kicsit izgult, mivel nemrég ismerték meg egymást, és most először alkotnak valamit közösen.

Amikor megérkezett Petihez, Eszti rögtön észrevette a mosolyát, ami már a véletlen találkozásukkor is megbabonázta. Peti egy csokor virággal lepte meg Esztit, aki nem hitte, hogy még lehet fokozni ezt az estét, DE még csak most kezdődött 😉

A konyhában Eszti azonnal munkába állt. Peti napközben megvette a hozzávalókat, amiket előkészített, hogy gyorsabban elkészülhessen az étel. A zöldségeket felosztották egymás között, tisztítottkák és aprították a megfelelő méretre.  A húst is előkészítették.

Eszti számára minden perc varázslatos volt, mert együtt lehetett Petivel Az idő múlásával egyre jobban megértették egymást a konyhában, meglepően könnyedén vették ezt a nehéz akadályt. Sokan gondolhatják azt a kapcsolat jelenlegi szintjén, hogy még korai, DE Eszti beleszeretett Petibe. Tudta, hogy Peti is hasonló érzéseket táplál iránta. Leírhatatlan boldogság járta be a konyhát és a kapcsolatukat is.

A főzés közben Peti és Eszti sokat nevettek, és beszélgettek egymással. Olyan kiegyensúlyozottnak érezték magukat egymás társaságában, mintha egész életükben ismerték volna egymást.

Amikor az étel elkészült, együtt ültek az asztalhoz, és élvezték a finom falatokat. Peti elmondta Esztinek, hogy soha nem érzett még ilyet, mint amikor vele van. Eszti szíve IS hevesen dobogott, tudta, hogy Peti a legfontosabb személy a számára. Az érzelmektől megrészegült Peti majdnem elfelejtette felszolgálni a desszertet, amit a cukrászdából hozott.

Vacsora után mindketten izgatottak lettek, mert nem tudták, hogyan tovább. Végül egy romantikus éjszaki séta mellett döntöttek, az útjuk a véletlen találkozásuk helyszínére vezetett. A csillagokat bámulták, és összebújva szorosan egymáshoz simulva élvezték az éjszakát. Peti bátorságot vett magán és megcsókolta Esztit, aki nagy örömmel viszonozta a gesztust. Mindkettőjük számára felejthetetlen és megismételhetetlen pillanat örökre összekapcsolta őket.

Eszti tudta, hogy Peti az a férfi, akivel boldog lehet. Peti azon gondolkodott, hogy miért pont főzni hívta Esztit, DE aztán gyorsan ráeszmélt, hogy nem is dönthetett jobban. Az első közös főzésük olyan varázslatos élmény volt számukra, hogy soha nem fogják elfelejteni, ahogy az első csókot sem.

Szólj hozzá! Oszd meg! Dobj egy lájkot!

 

Kövesd a Szerelmes Szíveket

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest